Produkt bohužel není k dispozici.

Pro více informací nás kontaktujte na tel. 465 471 400 nebo na emailu info@my-concept.cz.

VP4115 Tyčový akumulátorový vysavač 2 v 1 PERFECT CLEAN

VP4115

Tyčový akumulátorový vysavač 2 v 1; VP4115; Rychlý úklid; 2 v 1; Li-Ion baterie; Vždy připraven; Až 30 minut si můžete užívat vysávání bez kompromisů. Tak dlouho vydrží kvalitní LI-ON baterie na jedno nabití. Její největší výhodou je, že při úplném vyb...

Výrobce
Vysavače
Kód

vp4115

 

    Podrobnosti o produktu

    Parní mop 2 v 1 VP4115

    Rychlý úklid

    2 v 1

    Kvalitní Li-Ion baterie

    Vždy připraven

    Až 30 minut si můžete užívat vysávání bez kompromisů. Tak dlouho vydrží kvalitní LI-ON baterie na jedno nabití. Její největší výhodou je, že při úplném vybití trvá doba nabíjení pouhé 3 hodiny. Dokonalý přehled o stavu baterie získáte díky svítící kontrolce: budete vědět, kdy je vysavač připraven ke 100% výkonu.

    Bez návštěvy servisu

    Kvalitní Li-Ion baterie je tak inteligentní, že ji můžete nabíjet kdykoliv a nemusíte čekat do jejího úplného vybití. Nemá totiž tzv. paměťový efekt, takže se tímto zacházením neničí, dokonce jí tak prodloužíte životnost. Baterii můžete nabíjet samostatně ve stojánku bez těla spotřebiče, stejně jednoduše jako mobilní telefon. A jako třešinka na dortu je její samotná výměna. Nemusíte trávit čas návštěvou servisu a v pohodlí domova si ji vyměníte sami.

    Řekněte sbohem krátkým kabelům

    Už Vás také nebaví kvůli každému smítku chodit do komory pro starý, velký, těžký vysavač? Tento problém vyřeší cyklonový vysavač 2 v 1 – model VP4115. Užijte si rychlé a komfortní vysávání bez kabelu. Už se nebudete muset namáhat s přepojováním kabelu do jiné zásuvky v každé místnosti – Vy už totiž žádný kabel ani zástrčku nepotřebujete. Pohodlné vysávání celého bytu, domu, dlouhých chodeb a schodů atd. se stane skutečností.

    Lopatku už hledat nebudete

    Šetřete svůj čas díky všestrannosti vysavače. VP4115 je vybaven odnímatelnou jednotkou pro ruční vysávání. Navíc ušetříte i spoustu peněz, protože si už nebudete muset pořizovat další spotřebiče nebo přístroje. Ruční vysavač určitě oceníte při vysávání pod kuchyňskou linkou, při rychlém úklidu po dětech, pokud potřebujete vysát klávesnici počítače, kufr auta nebo třeba piliny po křečkovi.

    Pod svícnem už není největší tma

    Přejete si mít dokonale uklizeno i na nejtemnějších místech Vašeho domova? Tyčový vysavač je vybavený LED světlem přímo na těle ruční jednotky. Krásně Vám posvítí na místa pod nábytkem, takže i tam budete mít perfektně čisto.

    Stačí si jen vybrat

    Vysavač VP4115 je vybaven elektrickým rotačním kartáčem pro ještě účinnější vysávání. Pro úklid čalouněných potahů nebo úzkých prostor můžete použít výsuvnou hubici na ručním vysavači. Výkon vysavače regulujete jediným tlačítkem.

    Snadná údržba

    I při údržbě jsme mysleli na Vaše pohodlí. Ruční jednotka vysavače je snadno rozebíratelná a jednoduše ji vyčistíte. Pro snadné uskladnění je vysavač vybavený sklopným držadlem, takže Vám nezabere téměř žádné místo.

    Rodina Perfect Clean

    Ne nadarmo se říká čistota půl zdraví. Proto jsme v Conceptu připravili celou řadu pomocníků na úklid. Stačí si jen vybrat, který Vám bude vyhovovat a padne Vám do ruky. Už máte svého favorita?

    Technické parametry:

    • Typ baterie: Li-Ion
    • Kapacita baterie: 200 mAh
    • Napětí: 18,5 V DC
    • Doba provozu: 18 – 30 min.
    • Doba nabíjení: cca 3 hodiny
    • Rotační kartáč
    • Sklopné držadlo pro pohodlnější uskladnění
    • Příkon: 120 W
    • Sací výkon: 3,5 kPa

    Příslušenství:

    • Nabíječka
    • Stojánek na nabíjení baterie
    • Hubice na čalounění s kartáčkem (vestavná)

    Produkt manažer:

    Dominik INFO Jehlička,  info@my-concept.cz

    Poslat info

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz

    Nalezli jste chybu?

    Popis závady
    Váš e-mail

    Parametry

    Hlučnost (dB) 82
    Příkon (W) 120
    Napětí (V) 18 V
    Akční rádius (m) nedefinováno
    Elektrický turbokartáč ANO
    H.E.P.A. filtr NE
    Max. objem prachové nádoby (l) 600 ml
    Štěrbinová hubice ANO
    Sklopné držadlo ANO
    Doba provozu (min) až 30 min.

    Ke stažení

    Doplňkové služby

    V košíku si můžete k produktu objednat: