Lednice s mrazákem

Lednice s mrazákem

Kombinované lednice s mrazákem

Lednice kombinované s mrazákem jsou nejrozšířenějším typem lednic, které si zákazníci kupují. Vejdou se skoro do každé kuchyně a nabízí dostatečný prostor jak na zamrazovaní, tak na chlazení. Co vám vše lednice nabídnou, se dočtete níže.

Typy lednic

Vestavné lednice si domů pořiďte za předpokladu, že máte celou kuchyni připravenou na vestavné spotřebiče. Díky vestavné lednici můžete mít všechny spotřebiče v jednotném designu.

Volně stojící lednici si můžete postavit kamkoliv chcete. Výběr je daleko širší, takže si můžete zakoupit lednici přesně podle vašich představ.

Umístění mrazáku

Hlavním faktorem u kombinovaných lednic je mrazák. Ten může být umístěný na třech různých místech.

  • Mrazák uvnitř lednice je častý u menších lednic. Do vnitřního mrazáku se vejde pár potravin, takže taková lednice je vhodná pro jednoho člověka.
  • Mrazák dole je nejčastější variantou u lednic. Je tvořen šuplíky, které se dají jednoduše vytáhnout ven, i když máte dveře otevřené v 90°.
  • Mrazák nahoře je již méně častým jevem. Je menšího objemu a tvoří ho pouze poličky nikoliv šuplíky.

Objem lednice

Při nákupu lednice je důležité se dívat na její objem, abyste si náhodou nekoupili moc malou lednici nebo naopak moc velkou. Mezi objemově menší lednice patří ty s mrazákem uvnitř. Mají celkový objem 118 l. Chladnička s mrazákem nahoře se objemově pohybují kolem 294 l. Zbytek klasických kombinovaných lednic s mrazákem dole se objemově pohybují mezi 270 až 430 l.

Pro velké a náročné domácnosti na prostor pro uskladnění jídla doporučujeme zabrouzdat do kategorie Americké lednice, kde se objemově dostanete až přes 600 l.

Bez námrazy a se stálou teplotou

Lednice umí občas pořádně zavařit. Někdy se trochu namrazí a jindy blbě chladí. Tomu ale můžete říct sbohem se skvělými funkcemi, které vaši lednici udrží stálou za všech podmínek.

Total NO FROST je funkce, která zamezuje tvorbě námrazy jak v mrazáku, tak v lednici. Je také vybavena dvěma na sobě nezávislými chladícími okruhy, které umožňují to, že nedochází k ovlivňování teplot a míchání pachů mezi jednotlivými prostory.

Metal Cooling je metalický plát, který dokáže v lednici zachovat nastavenou teplotu mnohem déle než plast. Při častém otevírání dveří brání tomu, aby teplota v prostoru lednice kolísala.

Další užitečné funkce

  • Dotykový displej podsvícený jemnou bílou barvou
  • Skleněný povrch, na který je možné psát
  • Funkce dovolená sníží odběr energie a zároveň zaručí čerstvost během toho, když jedete mimo domov
  • Alarm nedovřených dveří vás vždy upozorní, když dveře nedovřete
  • Otevření dveří 90° bohatě stačí k tomu, abyste bez problému vysunuli šuplíky
  • Sklopné vysouvání zásuvky pro pohodlnější manipulaci
  • LED osvětlení pro dokonalý přehled
  • Flexibilní zóna je úložný box, který je ideálním prostředím pro zachování dlouhodobé čerstvosti

Design

Vzhled vaší budoucí lednice je podstatný, proto nabízíme široký výběr barev a povrchů. Lednice jsou také vyráběny v designových liniích, aby se snadno sladily s dalšími spotřebiči. Mezi kombinovanými chladničkami narazíte také na řadu Retro.

Zajímá vás, jak ušetřit za provoz lednice. Přečtete si náš článek .

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

23 produktů
2 stránky

Položek na stránku:

 
 

Retro lednice LKR7460ber

Retro lednice s mrazákem Concept LKR7460ber nabízí celkový objem 294 l, z toho 87 l tvoří mrazák. Disponuje beznámrazovým systémem No Frost, úsporným LED osvětlením, alarmem nedovřených dveří a flexibilní zónou.

18 999 Kč 

s DPH

Retro lednice LKR7460bel

Retro lednice s mrazákem Concept LKR7460bel nabízí celkový objem 294 l, z toho 87 l tvoří mrazák. Disponuje beznámrazovým systémem No Frost, úsporným LED osvětlením, alarmem nedovřených dveří a flexibilní zónou.

18 999 Kč 

s DPH

Lednice s mrazákem LK6560ds TITANIA

Lednice s mrazákem Concept LK6560ds z designové linie TITANIA nabízí ideální rozměry "Kitchen in". Disponuje beznámrazovým režimem Total No Frost, invertorovým kompresorem, funkcemi Smart ECO, Super chlazení, Super mrazení, Dovolená, alarmem nedovřených dveří, vnitřním LED osvětlením a přehledným dotykovým displejem.

15 999 Kč 

s DPH

Lednice s mrazákem LK6560ss SINFONIA

Lednice s mrazákem Concept LK6560ss z designové linie SINFONIA nabízí ideální rozměry "Kitchen in". Disponuje beznámrazovým režimem Total No Frost, invertorovým kompresorem, funkcemi Smart ECO, Super chlazení, Super mrazení, Dovolená, alarmem nedovřených dveří, vnitřním LED osvětlením a přehledným dotykovým displejem.

15 999 Kč 

s DPH

Lednice s mrazákem LK6560wh

Lednice s mrazákem Concept LK6560wh z designové linie WHITE nabízí ideální rozměry "Kitchen in". Disponuje beznámrazovým režimem Total No Frost, invertorovým kompresorem, funkcemi Smart ECO, Super chlazení, Super mrazení, Dovolená, alarmem nedovřených dveří, vnitřním LED osvětlením a přehledným dotykovým displejem.

14 999 Kč 

s DPH

Lednice s mrazákem LK6660ss SINFONIA

Kombinovaná lednice Concept LK6660ss z řady Sinfonia nabízí celkový objem 378 l. Je vybavena moderními technologiemi vč. Total No Frost, metal cooling a alarmem nedovřených dveří.

14 999 Kč 

s DPH

Lednice s mrazákem LK6460bc BLACK

Lednice Concept LK6460bc nabízí celkový objem 338 l, beznámrazový systém Total No Frost, zadní stěnu metal cooling, fresh zónu, funkci dovolená a super chlazení/mrazení, alarm nedovřených dveří a přehledný dotykový displej.

14 999 Kč 

s DPH

Retro lednice LFTR4555rdr

Retro lednice s mrazákem Concept LFTR4555rdr nabízí celkový objem 208 l, z toho 48 l tvoří mrazák. Disponuje úsporným LED osvětlením a jednoduchým manuálním ovládáním.

11 599 Kč 

s DPH

Lednice s mrazákem LK3354wh

Lednice s mrazákem Concept LK3354wh je díky své úsporné šířce 54 cm a hloubce 55 cm ideální do menších kuchyní. Disponuje technologií Less frost, zaměnitelným otevíráním dveří, úsporným provozem, elektronickým ovládáním a celkovým objemem 262 l.

10 999 Kč 

s DPH

Lednice s mrazákem LK3354bc

Lednice s mrazákem Concept LK3354bc v moderním černém designu je díky své úsporné šířce 54 cm a hloubce 55 cm ideální do menších kuchyní. Disponuje technologií Less frost, zaměnitelným otevíráním dveří, úsporným provozem, elektronickým ovládáním a celkovým objemem 262 l.

10 999 Kč 

s DPH

Vestavná lednice LV4660

Vestavná lednice Concept LV4660 Tabletop vyniká svým extra tichým provozem pouhých 39 dB. Nabízí celkový užitný objem 113 l, úsporný provoz, vnitřní LED osvětlení a možnost zaměnitelného otevírání dveří.

9 999 Kč 

s DPH

Lednice s mrazákem LFT4355wh

Úzká a úsporná lednice s mrazákem Concept LFT4355wh s objemem 211 l je ideální volbou do menších kuchyní. Vyniká nízkou spotřebou, tichým provozem a univerzálním, stranově zaměnitelným otevíráním dveří.

7 999 Kč 

s DPH

Lednice s mrazákem LFT4355bc

Úzká a úsporná lednice s mrazákem Concept LFT4355bc s objemem 211 l je ideální volbou do menších kuchyní. Vyniká nízkou spotřebou, tichým provozem a univerzálním, stranově zaměnitelným otevíráním dveří.

7 999 Kč 

s DPH

Lednice s mrazákem LFT4355ss

Úzká a úsporná lednice s mrazákem Concept LFT4355ss s objemem 211 l je ideální volbou do menších kuchyní. Vyniká nízkou spotřebou, tichým provozem a univerzálním, stranově zaměnitelným otevíráním dveří.

7 999 Kč 

s DPH

Lednice s mrazákem LK2347wh

Lednice s mrazákem Concept LK2347wh je díky své úsporné šířce 47,4 cm a hloubce 49,5 cm ideální do menších kuchyní. Disponuje technologií Less frost, zaměnitelným otevíráním dveří, úsporným provozem, elektronickým ovládáním a celkovým objemem 157l.

7 999 Kč 

s DPH

Lednice s mrazákem LK2347bc

Lednice s mrazákem Concept LK2347bc v moderním černém designu je díky své úsporné šířce 47,4 cm a hloubce 49,5 cm ideální do menších kuchyní. Disponuje technologií Less frost, zaměnitelným otevíráním dveří, úsporným provozem, elektronickým ovládáním a celkovým objemem 157l.

7 999 Kč 

s DPH

Lednice s mrazákem LT2255wh

Lednice s mrazákem Concept LT2255wh disponuje celkovým objemem 107 l, úsporným a tichým provozem, možností změny směru otevírání dveří a odnímatelným horním víkem, takže ji můžete umístit jako podstavný model pod kuchyňskou linku.

5 999 Kč 

s DPH

Lednice s mrazákem LT2255bc

Lednice s mrazákem Concept LT2255bc disponuje celkovým objemem 107 l, úsporným a tichým provozem, možností změny směru otevírání dveří a odnímatelným horním víkem, takže ji můžete umístit jako podstavný model pod kuchyňskou linku.

5 999 Kč 

s DPH

Lednice s mrazákem LFT2047bcN

Lednice s mrazákem Concept LFT2047bcN vyniká kompaktními rozměry a nízkou hlučností. Nabízí celkový objem 87 l a možnost stranově zaměnitelného otevírání dveří.

5 499 Kč 

s DPH

Lednice s mrazákem LFT2047whN

Lednice s mrazákem Concept LFT2047whN vyniká kompaktními rozměry a nízkou hlučností. Nabízí celkový objem 87 l a možnost stranově zaměnitelného otevírání dveří.

5 499 Kč 

s DPH