Mikrovlnné trouby

Mikrovlnné trouby

Mikrovlnné trouby

S mikrovlnnou troubou je život jednodušší. Ušetří čas a místa moc nezabere. Možná se snažíš ji nahradit ohříváním na sporáku, ale časem zjistíš, že s mikrovlnkou je to nejlepší.

Proč si pořídit mikrovlnnou troubu?

Mikrovlnka vás přesvědčí svou rychlostí ohřevu jídla, minimem použití nádobí, minimální spotřebou energie a kompaktními rozměry, díky kterým se vejde všude a nebude vám překážet. Chcete-li, aby mikrovlnka pouze ohřívala a neměla vícero funkcí, zvládnete ji pořídit i velice levně.

Kam mikrovlnku umístit?

Záleží na tam jak máte uspořádanou kuchyň. Můžete si vybrat ze dvou variant:

  • Vestavná mikrovlnná trouba je ideální do kuchyní, které jsou vybaveny především vestavěnými spotřebiči. Je potřeba mít v kuchyni speciální skříňku, do které mikrovlnku vložíte a zabudujete. Na pohled uvidíte pouze přední část spotřebiče
  • Volně stojící mikrovlnnou troubu můžete dát kamkoliv uznáte za vhodné. Stačí mít pouze v blízko zásuvku, jinak ji můžete postavit na kuchyňskou linku, skříňku nebo si ji můžete nechat ve spíži či komoře, jestli nejste vybaveni velkou kuchyní.

Mikrovlnné trouby s grilem

Vestavné mikrovlnky i některé volně stojící jsou vybaveny funkcí grilu, která využívá kombinaci mikrovlnného ohřevu a grilování. Gril dosahuje až 1 000 W.

Kombinovaná trouba

Trouba s mikrovlnkou KTV4544 je ideálním pomocníkem do malých kuchyní, do které se již samostatná mikrovlnka nevejde. Horkovzdušná trouba nabízí 5 stupňů mikrovlnného vaření a otočný kruhový plech pro maximální efekt při ohřívání pokrmů.

Ovládání

  • Mechanické ovládání se vyznačuje tlačítky či otočnými knoflíky, které je potřeba otočit na potřebný program a čas.
  • Dotykové ovládání zajišťuje maximální komfort při manipulaci a dodává na modernosti spotřebiče.
  • Jaké parametry sledovat při výběru?

    Výkon je informace, která vám říká, za jak dlouho se váš pokrm ohřeje. Mikrovlnky se běžně pohybují v rozmezí 700 W-900 W.

    Příkon vám sděluje celkovou spotřebu energie při provozu. Hodnota se většinou pohybuje kolem 1050-1450 W. Platí, že čím větší mikrovlnka s vícero funkcemi, tím větší příkon.

    Velikost talíře je důležitým parametrem pro ty, kteří plánují v mikrovlnce ohřívat větší pokrmy, jako je pizza, koláč apod. Mikrovlnky Concept nabízejí průměr otočného talíře od 245 mm až po 315 mm.

    Vnitřní kapacita se bude odvíjet od vaší preference. "Jak velikou mikrovlnku potřebuji? Kolik toho v mikrovlnce budu ohřívat?" Kapacita se pohybuje od 20 l přes 23 l až po 25 l.

    Otevírání dvířek může být dvojí, a to klasicky na stranu nebo také dolů.

    Funkce, které potěší:

    • Automatické programy
    • Dětská pojistka
    • Rozmrazování
    • Rychlý start

    Design

    Vzhled mikrovlnných trub je většinou minimalistický, aby se hodil do každé domácnosti. Materiál je nerez a barevně jsou laděny do černé nebo bílé barvy. Některé mikrovlnky spadají do designových linií, aby váš výběr spotřebičů byl po designové stránce jednodušší. Mikrovlnné trouby naleznete ve všech designových linií - BLACK, WHITE, TITANIA a SINFONIA.

    Co do mikrovlnky nepatří?

    Chcete-li se ubránit maléru, který by mohl nastat po vložení nevhodné věci do mikrovlnky, přečtěte si na závěr pár rad, které vám sdělí, co nestrkat do onoho spotřebiče.

  • Zapomeňte na kovové věci, alobal nebo nádobí s kovovým, zlatým či stříbrným zdobením. Toto nádobí by vám mohlo začít v mikrovlnce jiskřit a udělat vám pořádný ohňostroj.
  • Antialergenní program umožňuje máchání horkou vodou, které odstraní zbytky pracích prostředků. Je vhodný pro alergiky a pro lidi citlivou kůží.
  • Také nevkládejte čerstvé ovoce, které ztratí po ohřátí vitamíny, a především neohřívejte hroznové víno. To vám začne praskat a přilepí se vám ke stěnám mikrovlnky. Slupky poté ale jdou velice těžko smýt dolů.
  • Vejce natvrdo si určitě v mikrovlnce nedělejte, protože buď vám exploduje v mikrovlnce nebo poté až ho vyndáte a mohlo by vám ublížit.
  • Chilli papričky jednoduše neohřívejte, protože vám vzplanou.
  • Plast a plastové krabičky na ohřívání často nepoužívejte a vždy se podívejte, zda se do mikrovlnky mohou vkládat, jinak se vám roztečou a zničí.
  • Potřebujete-li do mikrovlnky vložit papír, udělejte to na chvíli, jinak vám také vzplane.
  • Podrobné vyhledávání

    Cena

    Řadit podle

    vzestupně sestupně

    Další filtry

    Zobrazit více

    Zobrazit méně

     

    Filtr skladu

    14 produktů
    1 stránka

    Položek na stránku:

     
     

    Kombinovaná trouba KTV4544 SINFONIA

    Pokud řešíte každé místo v kuchyni, vestavná kombinovaná trouba Concept KTV4544, která zastane funkci mikrovlnné i horkovzdušné trouby, bude tou pravou volbou. Nabízí objem 44 l a široké příslušenství.

    16 999 Kč 

    s DPH

    Vestavná mikrovlnná trouba MTV8034wh WHITE

    Mikrovlnná trouba Concept MTV8034wh v atraktivním designu bílého skla zaujme svým moderním zpracováním s výklopným otevíráním dveří a nadstandardním objemem 34 l. Je vybavena 8 automatickými programy, grilem, funkcí pro rozmrazování, dětským zámkem a dotykovým ovládáním.

    9 999 Kč 

    s DPH

    Vestavná mikrovlnná trouba MTV8034bc BLACK

    Mikrovlnná trouba Concept MTV8034bc v atraktivním designu černého skla zaujme svým moderním zpracováním s výklopným otevíráním dveří a nadstandardním objemem 34 l. Je vybavena 8 automatickými programy, grilem, funkcí pro rozmrazování, dětským zámkem a dotykovým ovládáním.

    9 999 Kč 

    s DPH

    Vestavná mikrovlnná trouba MTV6925bc BLACK

    Vestavná mikrovlnná trouba Concept MTV6925bc z designové linie Black nabízí objem 25 l, 8 přednastavených programů vč. grilu a rozmrazování a dětskou pojistku.

    9 999 Kč 

    s DPH

    Vestavná mikrovlnná trouba MTV7525ds 25 l TITANIA

    Mikrovlnná trouba Concept MTV7525ds v atraktivním designu TITANIA nabízí možnost vaření, rozmrazování a grilování. Disponuje 8 přednastavenými programy a velkým vnitřním objemem 25 l.

    9 999 Kč 

    s DPH

    Vestavná mikrovlnná trouba MTV6925wh WHITE

    Vestavná mikrovlnná trouba Concept MTV6925wh z designové linie White nabízí objem 25 l, 8 přednastavených programů vč. grilu a rozmrazování a dětskou pojistku.

    8 999 Kč 

    s DPH

    Vestavná mikrovlnná trouba MTV3125 SINFONIA

    Vestavná mikrovlnná trouba Concept MTV3125 z designové linie Sinfonia nabízí objem 25 l, 8 přednastavených programů vč. grilu a rozmrazování a dětskou pojistku.

    6 999 Kč 

    s DPH

    Vestavná mikrovlnná trouba MTV3020

    Vestavná mikrovlnná trouba Concept MTV3020 nabízí objem 20 l a funce ohřevu, grilu a rozmrazování. Nabízí ideální rozměry pro instalaci do horní kuchyňské skříňky.

    6 299 Kč 

    s DPH

    Mikrovlnná trouba s grilem MT5523

    Mikrovlnná trouba Concept MT5523 v černém designu disponuje výkonem 800 W, objemem 23 l a nabízí možnost ohřevu, vaření, rozmrazování, grilování a kombinováný program zahrnující gril a mikrovlnný ohřev.

    2 699 Kč 

    s DPH

    Mikrovlnná trouba MT4520bc

    Volně stojící mikrovlnná trouba MT4520bc v černém designu disponuje výkonem 700 W, objemem 20 l a funkcemi ohřevu, vaření a rozmrazování.

    2 499 Kč 

    s DPH

    Mikrovlnná trouba MT4420wh

    Mikrovlnná trouba Concept zaujme atraktivním designem s dřevěnými prvky a zrcadlovým sklem na dvířkách. Nabízí objem 20 l, digitální ovládání, 8 automatických programů a výkon 800 W.

    2 499 Kč 

    s DPH

    Mikrovlnná trouba MT3520bc

    Mikrovlnná trouba Concept zaujme atraktivním designem s dřevěnými prvky a zrcadlovým sklem na dvířkách. Nabízí objem 20 l, digitální ovládání, 8 automatických programů a výkon 800 W.

    2 499 Kč 

    s DPH

    Mikrovlnná trouba MT2020wh

    Volně stojící mikrovlnná trouba MT2020wh v bílém designu disponuje výkonem 700 W, objemem 20 l a funkcemi ohřevu, vaření a rozmrazování.

    1 899 Kč 

    s DPH

    Čistič skla a sklokeramických desek Berner

    Dokonale čistí sklokeramické desky bez zanechání skvrn a neohrožuje životní prostředí. odstraňuje zbytky potravin, tuku, nikotinového povlaku a mnoho dalších nečistot; nepoškozuje gumu a umělou hmotu; neobsahuje AOX - Adsorbovatelné organické vázané ha...

    399 Kč 

    s DPH