Topinkovače

Topinkovače

Topinkovače

Krásně opečený chleba, který provoní celý byt, vám připraví topinkovače Concept. Rychlá snídaně nebo večeře to je jejich hlavní um. Všechny další funkce, kterými disponují, vám vaši přípravu maximálně ulehčí. Vyberte si svůj vlastní topinkovač. My vám poradíme jak.

Jak vybrat topinkovač?

U topinkovače je důležité se dívat hned na několik parametrů:

  1. 1. Příkon značí dobu přípravy, která většinou trvá 2-3 minut. Čím vyšší příkon bude topinkovač mít, tím rychle budete mít snídani připravenou.
  2. 2. Počet topinek opečených najednou je parametr, na kterým by se měli zamýšlet větší rodiny. Klasický topinkovač má dva otvory na dvě topinky, máte-li ale početnou rodinu a potřebujete udělat vícero topinek najednou, podívejte se po větších topinkovačích.
  3. 3. Design je již méně důležitým parametrem, ale i topinkovač by se vám měl do kuchyně hodit, ještě když ho hodláte mít stále na kuchyňské lince. Jste-li milovníci retra, tak nemusíte mít obavu, že byste topinkovač v tomto stylu nenašli. Topinkovače retro si můžete zkombinovat také s nerezovými varnými konvicemi retro, které se k sobě dokonale hodí. Prohlédněte si je na našich stránkách

Údržba a materiál topinkovače

Topinkovače disponují výsuvným táckem, který zachytává všechny drobečky, které z chleba spadnou. Údržba je tedy velice jednoduchá. Stačí tácek vysunout, vysypat a zase vrátit zpět. Topinkovače Concept jsou všechny nerezové, což je záruka kvality, odolnosti a dlouhé životnosti.

Funkce topinkovače

  • Automatické centrování toustu pro rovnoměrné opékání
  • Elektronický časovač , který zajistí včasné ukončení opékání a vyskočení toustu ven
  • 6 stupňů opékání pro nastavení ideální křupavosti toustu
  • Rozmrazování pečiva na mřížce i uvnitř topinkovače
  • Opakovaný ohřev, když nestihnete však tousty vyndat a za tu dobu vychladnou
  • Opékací mřížka na ohřev a rozpékání housek nad topinkovačem
  • Funkce vysoké zdvihu pro pohodlné vyjmutí toustu z přístroje
  • Světelná kontrolka provozu pro jednoduché rozlišení nahřátí
  • Prostor pro uschování kabelu, aby se vám nikde zbytečně nepletl

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

7 produktů
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

Topinkovač RETROSIGN TE2061

Topinkovač Concept TE2061 v elegantním retro designu je vybaven dvěma opékacími otvory a elektronickým časovačem. Nabízí 6 stupňů opékání, extra široké sloty a automatické centrování pro rovnoměrně propečené tousty.

1 199 Kč 

s DPH

Topinkovač RETROSIGN TE2064

Topinkovač Concept TE2064 v elegantním retro designu je vybaven dvěma opékacími otvory a elektronickým časovačem. Nabízí 6 stupňů opékání, extra široké sloty a automatické centrování pro rovnoměrně propečené tousty.

1 199 Kč 

s DPH

Topinkovač RETROSIGN TE2062

Topinkovač Concept TE2062 v elegantním retro designu je vybaven dvěma opékacími otvory a elektronickým časovačem. Nabízí 6 stupňů opékání, extra široké sloty a automatické centrování pro rovnoměrně propečené tousty.

999 Kč 

s DPH

Topinkovač RETROSIGN TE2060

Topinkovač Concept TE2060 v elegantním retro designu je vybaven dvěma opékacími otvory a elektronickým časovačem. Nabízí 6 stupňů opékání, extra široké sloty a automatické centrování pro rovnoměrně propečené tousty.

999 Kč 

s DPH

Topinkovač BLACK TE2052

Topinkovač Concept TE2052 z designové linie BLACK je vybaven dvěma opékacími otvory a elektronickým časovačem. Nabízí 6 stupňů opékání, extra široké sloty a automatické centrování pro rovnoměrně propečené tousty.

899 Kč 

s DPH

Topinkovač SINFONIA TE2050

Topinkovač Concept TE2050 z designové linie SINFONIA je vybaven dvěma opékacími otvory a elektronickým časovačem. Nabízí 6 stupňů opékání, extra široké sloty a automatické centrování pro rovnoměrně propečené tousty.

899 Kč 

s DPH

Topinkovač WHITE TE2051

Topinkovač Concept TE2051 z designové linie WHITE je vybaven dvěma opékacími otvory a elektronickým časovačem. Nabízí 6 stupňů opékání, extra široké sloty a automatické centrování pro rovnoměrně propečené tousty.

699 Kč 

s DPH