Multifunkční hrnce

Multifunkční hrnce

Multifunkční hrnce

Pomocník do kuchyně se vždy hodí, a to především takový, který vám ulehčí práci a zrychlí celý proces. V hrnci si můžete připravit prakticky cokoliv, protože zastane práci horkovzdušné fritézy, tlakového, parního, pomalého i zavařovacího hrnce, rýžovaru a jogurtovače.

Proč si pořídit multifunkční hrnec?

Důvodů je hned několik, pojďme se na ně podívat blíže.

  1. 1. Ušetří energii - ve srovnání s elektrickou troubou ušetříte za 100 hodin používání 1 000 Kč
  2. 2. Ušetří čas - vývar a guláš za 35 minut
  3. 3. Ušetří místo - zastane práci vícero elektrospotřebičů
  4. 4. Jednoduché a intuitivní ovládání díky LED displeji
  5. 5. Databáze receptů u multifunkčního kuchyňského robota RM900, kterými vás provede

Desítky programů pro rychlou přípravu jídla

Multifunkční hrnce mají přednastavené programy, díky kterým se nemusíte starat o dlouhé nastavování teploty a času. U hrnců CK7000 a CK7001 je 16 přednastavených programů, mezi kterými naleznete pomalé vaření, sous vide nebo funkci Keep Warm, která vám bude udržovat pokrm v určité teplotě, abyste mohli podávat teplé jídlo.

Poklice pro multifunkční využití

Hrnec CK7000 je vybavený dvěma poklicemi, aby jeho využití bylo ještě širší.

Tlakový hrnec - Tlaková poklice vám umožní využít 8 přednastavených funkcí včetně pomalého vaření, sous vide a přípravy jogurtu.

Horkovzdušná fritéza - Horkovzdušnou poklici nasaďte tehdy, kdy chcete využít dalších 8 programů, mezi které patří i sušení. Smažení v horkovzduchu je možné bez použití oleje, a i přes to je výsledné jídlo chutné a křupavé.

Velikost hrnce

Multifunkční hrnce Concept nabízejí 3 typy velikostí. Model RM9000 má nádobu o objemu 3,5 litrů, starší model multifunkčního hrnce CK9090 je vybaven nádobou o 4 litrech a CK7000 a CK7001 mají hrnce o objemu 6 litrů.

Co dál u hrnce oceníte?

  • Snadná údržba je základem každého pořádného multifunkčního hrnce. Ty jsou vybaveny nepřilnavou a vyjímatelnou nádobou, která se lehce myje, a dokonce ji můžete vložit do myčky.
  • LED displej je dotykový a je jednoduše rozvržený a popsaný, aby manipulace s hrncem nebyla obtížná, ale naopak velice intuitivní a rychlá.
  • Časovač na hrnci vám umožní si od přístroje odskočit a nestát u něho po celou dobu. Nastavíte si délku programu nebo vám ji program nabídne sám, po dovaření se hrnec vypne.

Varný robot INSPIRO

V sortimentu kuchyňských robotů je možné si také vybrat již zmíněný multifunkční varný robot RM9000, který zastane práci hned několika spotřebičů - robot, parní hrnec, rýžovar, food procesor, sekáček, mixér nebo váhu. Nabízí také bohatou databázi receptů, které si můžete na dotykovém displeji prolistovat a vybrat si ten, který chcete s INSPIREM uvařit. Robot vás poté krok po kroku provede celým procesem. Více se o něm dozvíte na stránce INSPIRO, anebo se můžete přidat do Klubu INSPIRO, díky kterému budete dostávat stále nové informace, tipy a rady, co se týče multifunkčního robotu RM9000.

Nejlepší multifunkční hrnec je ten od Conceptu

Recenze na multifunkční hrnce Concept jsou výborné. Příkladem může být server ChytrýVýběr, který modelu CK7000 dal číslo jedno v multifunkčních hrncích. Vyzdvihl počet programů, široké možnosti využití, LED displej a vyjímatelnou a nepřilnavou vnitřní nádobu.

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

3 produkty
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

Multifunkční kuchyňský robot INSPIRO RM9000

Multifunkční kuchyňský robot Concept RM9000 INSPIRO vás krok za krokem provede celým procesem vaření. Disponuje databází receptů, která se neustále aktualizuje, 8 automatickými programy s 15 funkcemi a dotykovým ovládáním v českém jazyce.

10 990 Kč 

s DPH

Multifunkční hrnec 2v1 CK7000

Multifunkční tlakový hrnec 2 v 1 Concept CK7000 se dvěma poklicemi zastane práci tlakového hrnce, horkovzdušné fritézy, rýžovaru, pomalého hrnce i jogurtovače. Je vybaven 6 l nádobou, přehledným LED displejem a nabízí 16 přednastavených programů.

3 999 Kč 

s DPH

Multifunkční tlakový hrnec s WiFi CK8001

Multifunkční tlakový hrnec Concept CK8001 zastane práci tlakového, parního, pomalého, zavařovacího a sous-vide hrnce, rýžovaru i jogurtovače. Umožňuje propojení s mobilní aplikací Concept Home, ve které naleznete 24 přednastavených programů. Ovládat ho můžete také pomocí přehledného digitálního displeje, který je v češtině. Díky nepřilnavému povrchu vnitřní nádoby se velmi dobře čistí.

2 799 Kč 

s DPH