Lis na citrusy

Lis na citrusy

Lis na citrusy

Čerstvě vymačkanou šťávu z citrusů, která váš den nastartuje, vám obstará lis na citrusy od Conceptu. Díky rychlosti a snadné údržbě budete mít šťávu hotovou do minuty a můžete plni energie vyrazit do nového dne.

Dopřej si vitamíny každý den

Výhodou vlastní šťávy z citrusů je to, že součástí nejsou žádné přidané konzervanty a barviva. To vám bude jenom ku prospěchu v dodržováním zdravého životního stylu.

Elektrický lis na citrusy

Elektrický lis se postará o rychlé a efektivní odšťavnění vašich citrusů. Nenechává vás dlouho čekat na vaši dávku vitamínů. Jeho ovládání je komfortní a intuitivní, hodí se do více početných rodin, ale také do gastro podniků.

Pákový lis na citrusy

Pákový lis patří mezi manuální pomocníky do kuchyně. Díky svému robustními tělu má silný pákový efekt. Vytíženost citrusů je až stoprocentní.

Další důležité parametry u lisů:

  • Lisovací kužely různých velikostí - Chcete si vylisovat limetku, ale i grep? To můžete, a to díky vícero velikostí lisovacího kuželu, který umožní dostat šťávu z malých ale i velkých citrusů.
  • Anti drip - Některé lisy nemají nádobu na šťávu, ale rovnou vytékají ven do přistavěné skleničky. Díky anti dripu vám neunikne žádná kapička na zem, protože kohoutek, z kterého šťáva teče ven, se dá uzavřít na ten čas, kdy si vyměníte skleničku za novou.
  • Nerezové sítko - Nerezové sítko efektivně oddělení dužinu a pecky od šťávy, takže váš nápoj bude krásně čistý.
  • Protiskluzové nožičky - Lis na citrusy vám zaručí, že vám nepodjede, ale bude po celou dobu držet, jak přibitý, a to díky protiskluzovým nožičkám, které zabraňují přístroji pohyb během odšťavňování.
  • Objem nádoby - Jak už bylo zmíněno výše, některé lisy mají sběrnou nádobu na šťávu a jiné ne. Ty, které nádobu mají, disponují objeme kolem 1 litru.

Snadná údržba lisu

I přes to, že odšťavňování je spojeno s následným nepořádkem a zdlouhavým úklidem, u lisů na citrusy to takhle není. Celý přístroj můžete rozložit, tím pádem ho jednoduše pod proudem tekoucí vody omyjete. Úklid je hotový do pár minutek.

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

5 produktů
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

Lis na citrusy CE3520

Lis na citrusy Concept CE3520 s příkonem 160 W pracuje na principu pákového mechanismu a je vhodný pro všechny druhy citrusů. Disponuje nádobou o objemu 750 ml a praktickým protiodkapovým uzávěrem Anti Drip.

1 299 Kč 

s DPH

Lis na citrusy CE3530

Lis na citrusy Concept CE3530 je vybaven 2 lisovacími kužely pro lisování všech druhů citrusů, nerezovým sítkem a praktickým protiodkapovým uzávěrem.

899 Kč 

s DPH

Lis na citrusy CE3531

Lis na citrusy Concept CE3531 je vybaven 2 lisovacími kužely pro lisování všech druhů citrusů, nerezovým sítkem a praktickým protiodkapovým uzávěrem.

899 Kč 

s DPH

Lis na citrusy CE3540

Lis na citrusy Concept CE3540 je vybaven 2 lisovacími kužely pro lisování všech druhů citrusů, 1 l nádobou na džus a automatickým zapnutím a vypnutím stiskem lisovacího kužele.

399 Kč 

s DPH

Lis na citrusy CE3541

Lis na citrusy Concept CE3541 je vybaven 2 lisovacími kužely pro lisování všech druhů citrusů, 1 l nádobou na džus a automatickým zapnutím a vypnutím stiskem lisovacího kužele.

399 Kč 

s DPH