Kuchyňské váhy

Kuchyňské váhy

Kuchyňské váhy

Digitální kuchyňská váha je nezbytným pomocníkem do kuchyně. Se svou nosností zváží cokoliv s přesností na 1 gram, a ještě k tomu zvládne být designovým prvkem vaší kuchyně.

Maximální zatížení

Nosnost váhy je 15 kg, takže nabízí široké využití ve vší domácnosti. Můžete ji využít na vážení potravin, balíků nebo malých miminek, abyste zjistili, zda se dobře vyvíjí.

Budík, minutka či hodiny

Co dělá kuchyňskou váhu Concept nejlepší váhou, je možnost nastavení času. Jednoduše si váhu můžete pověsit na zeď do kuchyně a používat je jako hodinu. Na hodinách se dá dokonce nastavit budík, takže nemusíte kupovat zbytečně minutku, která vám bude hlídat délku vaření či pečení.

Designový prvek

Kuchyňské váhy Concept jsou laděny s designovými liniemi, díky čemuž se vám budou hodit k ostatním spotřebičům v kuchyni a nemusíte se je stydět vystavit jako hodiny. Díky hladkému povrchu je váha velice odolná a snadno se čistí.

Další detaily váhy

  • TARE funkce pro postupné dovažování
  • 4 jednotky vážení (g/kg/oz/lb)
  • LCD displej

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

5 produktů
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

Kuchyňská váha SINFONIA VK5710

Digitální kuchyňská váha Concept VK5710 z designové linie Sinfonia nabízí nostnost 15 kg s přesností na 1 g. Je vybavena LCD displejem, budíkem, minutkou a disponuje praktickou funkcí pro dovažování tare. Vybírat můžete ze 4 jednotek - g/kg/oz/lb.

499 Kč 

s DPH

Kuchyňská váha WHITE VK5711

Digitální kuchyňská váha Concept VK5711 z designové linie White nabízí nostnost 15 kg s přesností na 1 g. Je vybavena LCD displejem, budíkem, minutkou a disponuje praktickou funkcí pro dovažování tare. Vybírat můžete ze 4 jednotek - g/kg/oz/lb.

499 Kč 

s DPH

Kuchyňská váha BLACK VK5712

Digitální kuchyňská váha Concept VK5712 z designové linie Black nabízí nostnost 15 kg s přesností na 1 g. Je vybavena LCD displejem, budíkem, minutkou a disponuje praktickou funkcí pro dovažování tare. Vybírat můžete ze 4 jednotek - g/kg/oz/lb.

499 Kč 

s DPH

Kuchyňská váha BAMBOO VK5714

Digitální kuchyňská váha Concept VK5714 Bamboo nabízí nostnost 15 kg s přesností na 1 g. Je vybavena LCD displejem, budíkem, minutkou a disponuje praktickou funkcí pro dovažování tare. Vybírat můžete ze 4 jednotek - g/kg/oz/lb.

499 Kč 

s DPH

Kuchyňská váha MONSTERA VK5713

Digitální kuchyňská váha Concept VK5713 Monstera nabízí nostnost 15 kg s přesností na 1 g. Je vybavena LCD displejem, budíkem, minutkou a disponuje praktickou funkcí pro dovažování tare. Vybírat můžete ze 4 jednotek - g/kg/oz/lb.

399 Kč 

s DPH