Ruční šlehače

Ruční šlehače

Ruční šlehače

Ruční šlehače vám pomohou se šleháním, mícháním a hnětením. Jsou vybavené metlami, které pohodlně a rychle vyjmete pomocí jednoho tlačítka. Vybrané modely s rozšířeným příslušenstvím si poradí také s mixováním a sekáním, takže vám v kuchyni zastanou práci i tyčového mixéru.

Příslušenství k ručnímu šlehači

V základní výbavě naleznete dvě odnímatelné šlehací metly a dva hnětací háky na přípravu šlehačky, sněhu, jemných krémů, pomazánek nebo těst.

Mezi rozšířená příslušenství patří mixovací nástavec s nádobou, pomocí kterého pohodlně připravíte mléčné koktejly, smoothie, krémové polévky nebo nejrůznější omáčky. Dalším příslušenstvím je chopper, který disponuje ostrými sekacími noži a je ideální na sekání masa, sýrů, ovoce, zeleniny, ořechů nebo bylinek. Důležitá je také hmotnost šlehače, aby se s ním dobře a bez námahy pracovalo. Vybrané modely jsou vybavené základnou na umístění šlehače a mísy, která usnadňuje šlehání a hnětení, protože mixér nemusíte během práce držet.

Nejvýkonnější ruční šlehače Concept dosahují příkonu 500 W, nabízejí pět rychlostí a funkci turbo pro maximální rychlost mixování. Standardní součástí každého modelu je bezpečnostní pojistka, která zabraňuje přehřátí motoru a následnému poškození celého přístroje.

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

5 produktů
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

Ruční mixér SR3310

Ruční šlehač Concept SR3310 s příkonem 500 W nabízí 5 rychlostí a funkci Pulse pro krátkodobé dosažení maximálního výkonu. Je vybaven nerezovými šlehacími metlami, hnětacími háky, ponorným mixovacím nástavcem a chopperem.

1 599 Kč 

s DPH

Ruční mixér SR3300

Ruční šlehač Concept SR3300 s příkonem 500 W nabízí 5 rychlostí a funkci Pulse pro krátkodobé dosažení maximálního výkonu. Je vybaven nerezovými šlehacími metlami, hnětacími háky a ponorným mixovacím nástavcem.

899 Kč 

s DPH

Ruční mixér SR3210

Ruční šlehač Concept SR3210 s příkonem 400 W nabízí 5 rychlostí a funkci Turbo pro dosažení maximálního výkonu. Díky vyměnitelným metlám vám pomůže s přípravou těst, krémů, pěny, ušlehá šlehačku i sníh z bílků.

799 Kč 

s DPH

Ruční mixér SR3130

Velkou předností ručního šlehače Concept SR3130 jsou dlouhé šlehací metly a hnětací háky, které vám umožní šlehání ve vysokých nádobách. Disponuje motorem o příkonu 300 W a 5 stupni pro nastavení rychlosti.

499 Kč 

s DPH

Ruční mixér SR3140

Ruční šlehač Concept SR3140 s příkonem 300 W nabízí díky svému příslušenství široké využití v každé kuchyni. Disponuje 5 rychlostmi a je vybaven mísou o objemu 3,4 l s praktickým víkem, párem šlehacích metel a hnětacích háků.

499 Kč 

s DPH