Fény

Fény

Fény na vlasy

Fény na vlasy neboli vysoušeče vlasů zvládají nejen rychle vysušit vlasy, ale také z nich vytvořit perfektní účes plný objemu. Nejlepší fén na vlasy je takový, který je šetrný k vašim vlasům, má dostatek příslušenství a lehce se s ním manipuluje.

Druhy fénů

  • Klasický fén je vhodný pro nenáročné uživatele s nenáročnými vlasy. Cenově je velice přívětivý.
  • Cestovní fén je ideální na zabalení do kufru. Jeho rukojeť se dát v kloubu ohnout, takže zabírá daleko méně místa než klasický.
  • Profesionální fén na vlasy je vhodný do kadeřnických salonů a do domácností, kde se velice často využívá. Fén bývá opatřen dlouhým kabelem a funkcemi šetrnými k vlasům.
  • Fén s difuzérem je ideální na vlny a dokonalý objem.
  • Fén s ionizátorem chrání vlasy před vysušením a hydratuje je.
  • Kulmofény zvládnou během foukání i vlasy rozčesat a vytvořit objemný účes.

Příkon fénu

Příkon fénu by měl dosahovat minimálně 1 300 W, a to z toho důvodu, aby se vlasy vysušily efektivně a nebyly teplému vzduchu vytaveny příliš dlouho. Čím vyšší je příkon, tím rychleji vaše vlasy budou suché, bohužel na úkor vyšší spotřebě elektrické energie.

Regulace teploty a rychlosti

U fénů je možné si korigovat dva parametry, a to rychlost proudění vzduchu a teplotu. Nastavení teploty je většinou ve třech stupních a regulace rychlosti proudění vzduchu je možná většinou mezi dvěma stupni.

Další funkce

  • Ionizátor, který je součástí fénu, dodává vlasům přirozenou vlhkost, nevysušuje je, předchází krepatění a usnadňuje úpravu a rozčesávání vlasů.
  • Infračervené světlo chrání vlasy před poškozením a stejně jako ionizátor zamezuje přesoušení. Výsledkem jsou regenerované, sametové a lesklé vlasy.
  • Studený vzduch se používá k zafixování účesu.

Nástavce na fén

  • Difuzér se využívá na kudrnaté vlasy. Ten jejich vlnění podpoří a dodá kudrlinám přirozený vzhled, takže ideální fén na vlny, lokny a kudrliny je s difuzérem.
  • Koncentrátor neboli tvarovací nástavec umožňuje nasměrovat teplý vzduch přesně tam, kam potřebujete. To je možné díky tenkému, ale širokému otvoru.
  • Hřebenový nástavec slouží k pročesání a nadzvednutí vlasů od kořínků, a tím to způsobem docílíte objemného účesu.

Na co se ještě dívat při výběru fénu?


Lehký fén na vlasy umožňuje jednoduchou manipulaci při foukání, takže se nezapomeňte podívat i na parametr hmotnosti.

Dlouhý kabel se stejně jako hmotnost stará o lehkou manipulaci. Čím delší kabel je, tím více se stáváte svobodnějšími od zásuvky u zrcadla. Některé fény Concept mají až 3metrový kabel.

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

5 produktů
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

Fén na vlasy ELITE Ionic Infrared Boost VV6030

Fén na vlasy Ionic Infrared Boost Concept VV6030 Elite disponuje infračerveným světlem a ionizátorem, takže je šetrný k vlasům a vhodný pro každodenní používání. Je vybaven výkonným BLDC motorem, nadstandardní délkou kabelu a 5 vyměnitelnými nástavci.

1 999 Kč 

s DPH

Fén na vlasy s ionizátorem TITAN CARE VV5750

Fén na vlasy s ionizátorem Concept VV5750 z řady TITAN CARE nabízí 3 úrovně teploty a 2 rychlosti proudění vzduchu. Je vybavený koncentrátorem, funkcí COOL SHOT a bezpečnostní pojistkou.

599 Kč 

s DPH